Inschrijven diensten aankomende zondag

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de diensten van de eerstvolgende zondag. U kunt zich inschrijven vanaf maandagochtend tot vrijdag 18:00 uur.
Wij kunnen maximaal 60 personen (plus ‘medewerkers’) verwelkomen in het kerkgebouw. U mag zich inschrijven voor één of beide diensten. Ouders met kinderen die naar de zondagsschool gaan, hebben voorrang in de middagdienst.

U krijgt een bevestigingsmail van uw inschrijving. Als er later nog wat verandert in uw plannen of gezondheid, gebruik dan de knop ‘edit response’ in deze email om uw aanmelding aan te passen.

Als er over-inschrijving is dan nemen we contact op om te overleggen. Hoort u na uw aanmelding niets, dan bent u van harte welkom in de dienst!

In het kerkgebouw wordt u gevraagd om eerst uw handen te ontsmetten en daarna de aanwijzingen te volgen van de gastheer – of vrouw en plaatsaanwijzers.
-We houden 1,5 meter afstand van allen die niet tot ons huishouden behoren
-Als u ziek bent / corona gerelateerde klachten hebt, moet u thuisblijven.

Lukt het niet om de inschrijving via dit formulier te voltooien, neemt u dan contact op met Linda Aalderink via 0511-789956

Het gebruiksplan voor ons kerkgebouw vind u hier