Groeiend Leven (10-11 jaar)

Club ‘Groeiend Leven’

(10-11 jaar)

Jeugdclub “Groeiend Leven” is een club voor kinderen van 10 en 11 jaar. Eénmaal in de twee weken komen we bij elkaar in de grote zaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Zwaagwesteinde. We beginnen om 19:00 uur en het duurt ongeveer een uur.

We behandelen elke keer weer een Bijbelgedeelte, dit is steeds variërend. De ene keer gaat het over Noach en een andere keer over Daniel. Nadat het Bijbelverhaal is gehouden, gaan we verder met het verwerken van de opdrachten over dit Bijbelgedeelte.

Naast het behandelen van een Bijbelgedeelte, is er tijd over om nog een gezellige spelletje te doen. Kranten meppen, spelen met de voetbaltafel, Spelletje “Wat ben ik” en nog vele andere spelletjes worden gespeeld.

Tevens zijn er nog vele andere activiteiten die georganiseerd worden, zo doen we met de kerst altijd wat, sinterklaasavond en we gaan te schaatsen in ijshal van Thialf. Aan het einde van het seizoen wordt er een uitstapje georganiseerd. Elk jaar is dit verschillend, we zijn dit jaar naar het pretpark Drouwenerzand te Drouwen geweest.

Lijkt het jou wat, kom gerust eens langs, je bent altijd van harte welkom.

Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom.

Als je vragen hebt of je wilt informatie ontvangen, neem dan contact op met:

Albert-Jan Smid, tel.nr: 06-25361702